Foto: Jiří IPSER
VIDEO: Desetigólová přestřelka mezi Kopaninou a Kolovraty i trefy ze 40 metrů. Podívejte se!
18.04.2024

VIDEO: Desetigólová přestřelka mezi Kopaninou a Kolovraty i trefy ze 40 metrů. Podívejte se!

O hlavním taháku gólového sestřihu 22. kola (21. hraného) není pochyb! Přední Kopanina rozstřílela Kolovraty na jejich hřišti 7:3 a upevnila si první pozici v Pražská teplárenská přeboru. Velký den zažil útočník Vojtěch Ptáček, který dal hned čtyři góly a další dva naservíroval pro své spoluhráče před prázdnou branku.

Druhý Vyšehrad už ztrácí pět bodů. Naposledy totiž bral jen bod za remízu 1:1 s ČAFC. Vyšehrad dlouho o gól zaostával, když potrestal vyběhnutí gólmana z velké dálky Pavel Novotný v dresu ČAFC. Vyrovnání vybojoval Vyšehrad až v páté nastavené minutě!

Další gól zhruba ze 40 metrů byl k vidění na Braníku. Za hostující Dolní Chabry potrestal chybu v rozehrávce domácích z prvního doteku Mario Ševček. Tahle trefa se nakonec při výhře 4:2 ukázala jako rozhodující.

Hodně branek padalo i při zápase Motorletu B a Dukly Jižní Město. Vše odstartoval za Duklu Vojtěch Brabenec přímým volným kopem, který se přenesl přes zeď a zapadl na zem přímo k tyči. Motorlet pak srdnatě celý zápas postupně dotahoval skóre, ale nakonec padl poměrem 3:4.



Související články