Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Byla to střela? Byl to centr? Byl to gól kola! Podívejte se!
11.04.2024

VIDEO: Byla to střela? Byl to centr? Byl to gól kola! Podívejte se!

Další kolo Pražská teplárenská přeboru je za námi a pro vás je opět připravený sestřih z klubových kamer. Tentokrát bylo k vidění několik střídmějších výsledků, ale co by to bylo za přeborové kolo bez pár pořádných přestřelek?

Nejvíce gólů padlo v souboji Dukly Jižní Město a rezervy Viktorie Žižkov. Dukla padla výsledkem 2:5. Nejlepší trefu utkání měl na svědomí Adam Trávníček ze Žižkova, který za vápnem zkrotil odkopnutý míč a nártem ho vypálil i skrz prsty brankáře Dukly.

Gólový byl také zápas na Kopanině, kde domácí proti Podolí zvítězili 4:2. Vše začalo střelou (nebo možná centrem) Davida Breziny z Podolí, která zapadla z rohu vápna přesně do vzdálenější šibenice a byla z toho krásná trefa. Kopanina ovšem i za přispění svého hlavního střelce Urbana zápas otočila.

Nejlepší střelec soutěže Jiří Heřman z Vyšehradu se opět prosadil a už ve 4. minutě nastartoval svůj tým v utkání na půdě Dolních Chaber, kde vedl už 2:0. Jenže Vyšehrad se chytil do "Csáplarovy pasti". Daniel Palma z Dolních Chaber se totiž dokázal ve druhé půli dvakrát prosadit a domácí tak urvali bod. Kvůli tomu ztrácí nově Vyšehrad na první Kopaninu tři body.



Související články