Foto: Pavel Jiřík st.
Pražská tipovačka: 2. kolo přeboru očima Martina Bednáře z Podolí
11.08.2023

Pražská tipovačka: 2. kolo přeboru očima Martina Bednáře z Podolí

Divokou remízou 3:3 s Uhříněvsí zahájili sezonu fotbalisté Podolí. Ti v minulé sezoně zaujali na startu sezony třemi výhrami v řadě bez inkasovaného gólu, ale nakonec až do konce bojovali o udržení v Pražská teplárenská přeboru. Co čeká Podolí letos? „Vstup do sezony jsme si samozřejmě představovali jinak. V divokém zápase jsme si alespoň dokázali, že umíme dát tři góly za jedno utkání. To se nám, myslím, dlouho nestalo. Loňská sezona je pro nás velké varování a zároveň zážitek, kterému se chceme všichni vyhnout. Věřím, že se nám to povede. Ve vyrovnané soutěži, kterou přebor je, rozhodují maličkosti,“ říká záložník a kapitán týmu Martin Bednář.

Před 2. kolem nejvyšší pražské soutěže předkládá své tipy na výsledky.

Můžete se zapojit také, stačí se přihlásit a natipovat utkání přes platformu Tipeeto, kde se odhadují výsledky přeborových utkání mužů a vybrané šlágry I. A třídy. Tak jako v předešlých sezonách se i na podzim hraje o zajímavé ceny: vítěz bere 100 litrů piva od Gambrinusu a fotbalové vybavení od Macronu, druhý 50 litrů piva, třetí 30 litrů, ocenění ale budou i další v pořadí.

Jak vidí Bednář víkendové zápasy?


Pražská teplárenská přebor

Motorlet B – ČAFC, tip 4:1
Oba týmy budou chtít odčinit porážku z prvního kola. Čekám, že se to povede týmu z Jinonic díky tradičně dobrému pohybu a domácímu prostředí. Rozhodne druhá půle.

Braník – Královice, tip 3:3
Braník zaskočil Kopaninu, ale proti Královicím to bude jiný zápas. Otevřený fotbal bude týmu okolo Jirky Janouška svědčit. Ovšem ani jeho tři asistence před prázdnou branku nebudou znamenat vítězství.

Tempo – Podolí, tip 1:2
Tempo se netají vysokými ambicemi. Po ztrátě z prvního kola bude mít extra motivaci nás porazit. Naše vzájemné zápasy bývají bojovné a vyrovnané. O to cennější to vítězství bude, se vším respektem.

Zličín – Třeboradice, tip 1:0
Třeboradice proti Dukle ukázaly svoji sílu. Ovšem z jasného zápasu bylo nakonec drama. Zličín tohoto rozpoložení nakonec využije a potvrdí, že je doma silný. Bojovný zápas bez jasného favorita.

Uhříněves – Kolovraty, tip 0:0
Vyhrocené derby moc fotbalové krásy nenabídne. Kolovraty budou dobývat propracovanou defenzivu soupeře. Na střely, držení míče a červené karty sice vyhrají, ale na góly se jim to nepodaří.

Dolní Chabry – Střešovice, tip 2:1
Čekám vyrovnané utkání obou nováčků. Chabry budou doma silné a poučené prohrou z prvního kola si body doma nenechají vzít.

Vyšehrad – Dukla JM, tip 3:2
Překvapení kola. Vyšehrad potvrdí dobrý výkon z prvního kola a Duklu doma zaskočí. Umělka v létě nechutná nikomu, Dukle však obzvlášť.

Žižkov B – Přední Kopanina, tip 0:3
Mladíkům ze Žižkova tentokrát nebude dobrý výkon stačit ani na bod. Po smůle z prvního kola své zaváhání Kopanina dokonale napraví a jednoznačně vyhraje.


I. A třída

Ďáblice – Praga, tip 1:0
Suchý tip, Ďáblice se delší dobu pohybují v horní části tabulky, Praga se na ně tlačí. Domácí prostředí rozhodne.

Cholupice – Radotín, tip 2:2
Pro Radotín soutěž nezačíná zrovna šťastně – prohra v prvním kole, série zápasů na venkovních hřištích… Trenér Procházka určitě něco vymyslí, omlazenému týmu to však bude stačit pouze na remízu.

TIPNĚTE SI TAKÉ V PRAŽSKÉ TIPOVAČCE NA TIPEETU. DO HRY SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT ZDE



Související články